Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ретро кола под наем за бал и сватба – Фотосесии

Класически автомобил под наем. Ретро кола под наем за вашата сватба, бал, радостно събитие.

Ретро кола под наем за едно незабравимо преживяване. Едно прекрасно изискано бижу, един класически ретро автомобил кабриолет, който впечатлява с присъствието си. Насладете се заедно с партньора си на комфорта и изисканата класа, подчертани в дизайна на тази кола.

Пристигате с неповторим стил, радвате се на цялото внимание, насочените фотоапарати и позитивните усмивки. Автомобил от 80-те, който и тогава е изглеждал като винтидж колите от 30-те. Елегантен представител от ерата на диското, хипарските години, или рок-енд-рола – въпрос на гледна точка.

Фотосесии от сватби и балове с участието на щастливи младоженци и една ретро кола под наем

Ние ще съдействаме по време на сватбената фотосесия, за да бъдете най-добрите актьори във филма на вашите мечти. Ще помогнем на фотографа да заснеме тези моменти с участието на колата по най-добрия начин.

Разгледайте избрани снимки от минали събития, които пресъздават различни декори и ситуации от играта на младоженците.

Снимки от един прекрасен сватбен ден в София и Бояна:

Меката светлина зад облаците, величественият Пирин, нива като от френския Прованс и младоженците, които позират като във филм – уловени от фотографът Камен Ехранов за www.profilestudio.net

“Just married”. Снимки: Artisipho:

Есен в Свиленград. Сватба като от приказките. Нашата ретро кола под наем е най-прекрасното допълнение за една мечтана фотосесия. Разбира се, това дължим на фотографите и на самите младоженци, които влизат в роля и се забавляват заедно със своите кумове:

Пред църквата Света Неделя в София. Колата очаква младоженците:

Последни дни навън, преди да падне първият сняг:

Пред катедралата Александър Невски на абитуриентски бал – 24 май. Абитуриентите са подбрали рокля и костюм с аксесоари в тон със стила и разцветките на автомобила:

Паркетният лъв е излъскан и позира за фотосесия на жълтите павета пред Царския Дворец в София:

Първи излет със Ситроена. Авторазходка по Исърското дефиле, до манастирите “Черепишки” и “Седемте престола”. Вълнението е голямо през извънградският маршрут. Колата успешно се справя с пътя.

Няколко години след това, след предприетите възстановителни работи по автомобила, излетите ще станат по-редовни, а шофирането по-приятно:Посетете ни във Фейсбук, за да видите нови фотосесии от известни фотографи:
https://www.facebook.com/pages/Citroen-2CV-Charleston-1983/284560064899887
Харесайте страницата на колата, за да получавате всички новини за участия, информация за марката и други модели от този клас по света, редки архивни кадри, които няма да видите никъде другаде.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА